Set aanbiedingen « Highender

Set aanbiedingen

Hieronder vindt je een overzicht van actuele aanbiedingen van door ons met zorg samengestelde sets. Al deze sets presteren op hoog niveau en zijn gematched op basis van klank en design.

Set 1 – Devialet 140 pro, Daniel Hertz M10, Solidsteel SS6 stands, Daniel Hertz Premium 500 luidspreker kabel (2x3m)

Geweldig en flexibel systeem, wat voor de meeste woonkamers heel mooi presteert. De Devialet heeft een mooie natuurlijke klank met een beetje punch, zodat de Daniel Hertz M10 monitoren goed tot hun recht kunnen komen. Deze set speelt heel makkelijk, zonder scherpte, met veel diepte en een normaal geproportioneerd geluidsbeeld. De Daniel Hertz M10 monitoren lopen in het laag zelfs door tot 35Hz, ongekend voor een monitor van deze afmetingen. Deze set is compleet en een kwestie van plug-and-play. Hij bestaat uit de volgende componenten:

 • Devialet 140 pro – versterker en streamer ineen
 • Daniel Hertz M10 – de kleinste luidspreker uit de stal van het merk Daniel Hertz van Mark Levinson, voor meer info zie http://www.danielhertz-store.nl
 • Daniel Hertz premium 500 luidspreker kabel
 • Solidsteel SS6 stands voor de luidsprekers (er kunnen uiteraard ook andere stands bij geleverd worden)

 • De winkelverkoopprijs van deze set is €11.139,-
 • De aanbiedingsprijs voor deze set is €6.999,-

Set 2 – McIntosh MA352 – Sonus Faber Olympica Nova 2 – Lumin T2 

Een set voor de wat meer kritische luisteraar en wellicht wat grotere woonkamer. De McIntosh is een hybride versterker, met buizen in de voortrap en transistors in de eindtrap, het beste van beide werelden laten we maar zeggen. Hij heeft een vermogen van 200 Watt per kanaal aan 8 Ohm, meer dan genoeg om de meeste luidsprekers aan te kunnen sturen. We combineren deze fraaie versterker met de nieuwste serie luidsprekers van Sonus Faber, de Olympica Nova serie. We hebben gekozen voor de Nova 2, omdat die als eerste vloerstaander in deze serie al aardig volwassen kan klinken en groot genoeg is voor de meeste woonkamers, maar toch nog redelijk compact is. Sonus Faber staat bekend om zijn hoge kwaliteit in de afwerking en bouw en zijn “muzikale” klank karakter, wat bij veel mensen heel goed in het gehoor ligt. Als bron hebben we gekozen voor de Lumin T2 netwerkstreamer met ingebouwde dac. De Lumin’s bieden op dit moment de hoogste prijs/kwaliteit verhouding van streamers op de markt. De T2 is een relatief nieuw model, voorzien van de nieuwste technieken en sluit mooi aan bij de rest van de set op prijs en kwaliteit:

 • Mcintosh MA352 – hybride geïntegreerde versterker met 2 maal 200 Watt aan 8 Ohm
 • Sonus Faber Olympica 2 – Meest compacte vloerstaander van de nieuwe Olympica Nova (whats in a name) serie van Sonus Faber (klinken stukken beter dan de vorige serie Olympica)
 • Lumin T2 – netwerk streamer met ingebouwde hoogwaardige dac

 • De winkelverkoopprijs van deze set is €21.950,-
 • De aanbiedingsprijs voor deze set is €17.600,-