QRT NordOst « Highender

QRT NordOst

QRT: een revolutie in stroom zuivering

In de wereld van vandaag hebben we te maken met vervuilde elektriciteit, instabiliteit en storingen ondermijnen beide zowel de AC line kwaliteit als de signalen in de apparatuur en hebben daardoor behoorlijk effect op de prestaties van elektronische systemen.

Quantum Resonant Technology (QRT) biedt een unieke en compromisloze aanpak van de AC netstroom en magnetisch veld effect in belangrijke signaal toepassingen.
QRT’s eigen, modulaire circuit bewijst het met meetbare resultaten zonder de negatieve effecten die de prestaties beperken zoals van meer conventionele benaderingen.

Het probleem

Wanneer we luisteren naar muziek via een hifi-systeem of een film kijken op een home theatre systeem, horen en zien we dan eigenlijk de voedingen van het systeem en nog belangrijker: de stroom waardoor het systeem gevoed wordt.

Het heeft lang geduurd voordat de Hifi-industrie deze les heeft geleerd en zelfs nog langer voordat zij dit heeft toegepast. Basis hardware zoals netstroomkabels hebben sinds kort een plek op de agenda in elke hifi set-up. De kwaliteit van de elektriciteit naar uw systeem is essentieel voor de prestatie, EMF lawaai en golfvorm distortie ondermijnen allen de prestaties van de kostbare hificomponenten waarin u hebt geïnvesteerd.

Terwijl conventionele filters de negatieve invloed van deze problemen kunnen verminderen, brengen ze andere problemen in uw systeem in door de impedantie van de bron te verhogen en het verlagen van het piekvermogen van het stroomnet.

Deze makkelijke hoorbare – en zichtbare bijwerkingen zijn een beperking van de muzikale dynamiek en geven verlies van beelddiepte en kleursterkte.

De oplossing

QRT’s eigen schakelschema wordt ingezet bij de bron van het probleem, en vermindert de elektromagnetische input en hoge frequentie storingen en verbetert tegelijk de continuïteit en gelijkmatigheid van de sinus van stroom, zonder de spanning te limiteren en zonder de impedantie van het stroomnet te veranderen. Dit maakt het werk van de voedingen van uw apparatuur en actieve componenten vele malen makkelijker – en dit zal u meteen van uw systeem horen of op uw scherm zien.

Gebruik de QRT stroomzuivering en u ervaart een lagere ruisvloer, verhoogde duidelijkheid en scherpte en een vergroot dynamisch bereik. Voordelen, die zowel zichtbaar en meetbaar zijn, wanneer het om kleur, definitie en detail zowel op het beeldscherm als in een hifisysteem gaat.

Het resultaat is dan ook: meer muzikale en visuele samenhang en een groter realisme.

De Quantum Resonant Technology (QRT) wordt wereldwijd gedistribueert door Nordost, bekend van hun hoogwaardige audio- en videokabels. Hieronder volgt een overzicht van de verkrijgbare producten.

QRT Qb4

QRT Qb4

Elk stopcontact heeft zijn eigen randaarde, waardoor er geen vervuiling meer in uw systeem komt. Dit Qb4 stekkerblok is voorzien van 4 inlets.

Prijzen:
€ 699,00
QRT Qb8

QRT Qb8

Elk stopcontact heeft zijn eigen randaarde, waardoor er geen vervuiling meer in uw systeem komt. Dit Qb8 stekkerblok is voorzien van 8 inlets.

Prijzen:
€ 1149,00
QRT Qx2

QRT Qx2

Deze Qx stabilatoren zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies: de Qx2 en Qx4. De Qx2 is voorzien van twee elementen om een magnetisch veld te creeeren en de Qx4 logischerwijs van 4 elementen om een magnetisch veld te creeeren. Plaatst u een of meerdere van deze stabilisator tussen uw apparatuur en u zult versteld staan wat voor effect dit zal hebben!

Prijzen:
€ 1299,00
QRT Qx4

QRT Qx4

Deze Qx stabilatoren zijn verkrijgbaar in twee verschillende versies: de Qx2 en Qx4. De Qx2 is voorzien van twee elementen om een magnetisch veld te creeeren en de Qx4 logischerwijs van 4 elementen om een magetisch veld te creeeren. Plaatst u een of meerdere van deze stabilisator tussen uw apparatuur en u zult versteld staan wat voor effect dit zal hebben!

Prijzen:
€ 1899,00
QRT Qv2

QRT Qv2

De harmonisers zijn het derde product van de QRT serie. Stop deze harmoniser in het stopcontact in de muur, of je stekkerblok en je zult versteld staan van het effect. Meer rust en detail. Hij compenseert de hoge pieken en dalen in je stroomtoevoer, waardoor je een stabielere stroomtoevoer krijgt naar je systeem. Je kunt er zoveel inpluggen als jezelf wilt. We hebben ze getest tot en met 4 stuks. Elke plug erbij had een duidelijk waarneembaar effect.

Prijzen:
€ 299,00
QRT Qk1

QRT Qk1

De QK1 is de laatste toevoeging aan het gamma van de QRT producten van Nordost. Wat hij doet is simpelweg het wisselstroom signaal gladstrijken, zodat apparatuur minder hoeft te werken om het zelf glad te krijgen. Er zullen dan ook minder negatieve invloeden hiervan zich gaan uitten via het uiteindelijk muzieksignaal dat uit de luidsprekers komt. Lees meer hierover op de website van de importeur.

Prijzen:
€ 249,00