Over Highender « Highender

Over Highender

Highender Audio is het resultaat van een bijzondere interesse om een muzikale ervaring neer te zetten in je woonkamer met behulp van audio apparatuur. Een goede audio set stel je niet samen op papier, maar stel je samen met behulp van de ervaring die je hebt om een zo goed mogelijke synergie te krijgen tussen de componenten, de ruimte, de muziek en de luisteraar(s). Er zijn veel “winning” sets die als benchmark gebruikt kunnen worden om verder te bouwen, maar de uitdaging voor mij ligt in het vlak  tot het komen van nieuwe “winning” sets.

Vanuit deze gedachte ben ik al een aantal jaren bezig, professioneel, om diverse klanten te helpen in hun behoefte. Dit kan zijn het leveren van apparatuur, immers veel klanten weten zelf heel goed waar ze naar op zoek zijn, maar ook in het leveren van advies ter verbetering van de audioset.

Om dit te kunnen doen heb je een bepaald assortiment van apparatuur nodig, dat zal iedereen begrijpen. Echter is de audiomarkt zo geconfigureerd dat de meeste audio winkels een beperkt assortiment hebben. Het kan dan dus wel eens zijn dat je nee moet verkopen aan een klant, omdat je domweg het product niet kan leveren. Dit wil ik niet, en daarom stel ik de klant centraal. Mocht er een bepaalde behoefte zijn naar een component, dan leveren wij dat, ook al hebben we dat niet in onze product portfolio zitten. Op deze manier bouw je een betere klant-winkel relatie op, waar we in de toekomst allebei van zullen profiteren!

Menno de Vries