Nieuws « Highender

Nieuws

 

Daniel Hertz M4 luidsprekers en M11 versterker – 1 December 2017

Sinds een paar maanden is er een nieuwe combinatie luidspreker-versterker leverbaar van Daniel Hertz. De M4 luidsprekers zijn zogenaamde bi-amp luidsprekers, wat betekent dat elke M4 luidsprekers aangestuurd dient te worden door 2 versterkers. Daarnaast is er een crossover nodig om het signaal op te splitsen voor de 2 versterkers. Dit lijkt een vrij omslachtige manier, maar in het geval van Daniel Hertz is dat niet zo. Er is namelijk ook een bijpassende versterker ontwikkeld die in die behoefte kan voorzien in 1 behuizing, de M11. In de M11 zitten 4 monoversterkers, de crossovers, een voorversterker met dac en bluetooth/wifi wireless connectiviteit. Er is geen andere versterker verkrijgbaar die dit allemaal aan boord heeft, wat het een uniek apparaat maakt. De combinatie met de M4 luidsprekers is een match made in heaven.

We hebben voor dit merk, Daniel Hertz, een speciale website gelanceerd, wat past bij dit merk, waar meer informatie te vinden is.

http://www.danielhertz-store.nl

 


Daniel Hertz introduceert Baby Daniel Reference System – 1 Juli 2016

Vanaf deze zomer is dit compacte referentie systeem exclusief bij ons leverbaar. Dit systeem moet de concurrentie overstijgen zoals de all-in-one solution systemen van Linn, Devialet, Naim, etc.

Kom luisteren en laat je overtuigen van de prestaties van dit kleine grootse systeem!

_PHI8165 1W0A8406_gallery_product


Highender Audio in de Wijkse Courant – 20 April 2015

Vandaag staan we met een stuk in de Wijkse Courant over de perfecte weergave van je digitale muziekbibliotheek! Hieronder kun je het stuk lezen.

foto-1


 

Luisteravond bij Audio Club Oost-Brabant – 16 April 2015

Vandaag hebben we een luisteravond georganiseerd voor de leden van de Audio Club Oost-Brabant.

Lees het verslag hier

Kleine voetnoot bij het verslag. Er was wat verwarring omtrent het presteren van de set op enkele rijen. Dit komt, omdat de ruimte waarin gedemonstreerd werd veel te groot was voor de M8 monitoren van Daniel Hertz. De ruimte was ongeveer 150 m2, wat natuurlijk reusachtig is voor een stel monitor luidsprekers. Om de volledige impact en kwaliteit van deze monitor te kunnen ervaren is een geschikte ruimte noodzakelijk. Mocht er interesse zijn om deze monitoren eens goed te beluisteren in onze eigen demoruimte (woonkamer formaat), maak dan een afspraak met ons!

AOB 19 april #11 (400x186) AOB 19 april #17 (400x205)


 

Paasshow Daniel Hertz – vrijdag 20 Maart 2015

Om geinteresseerden kennis te laten maken met ons en met dit fantastische merk op een ongedwongen wijze houden we open huis op tweede paasdag:

Maandag 6 April – 13:00-17:00 uur

Er zal een doorlopende demonstratie zijn van 2 systemen, beide een primeur voor de Benelux!

– Daniel Hertz M7 luidsprekers, M5L mono eindversterkers, M6L voorversterker, Macbook pro met Daniel Hertz Masterclass audio player.
– Daniel Hertz M8 luidsprekers samen met de Genius geintegreerde versterker.

Wilt u meer weten over Daniel Hertz of u wilt in alle rust een prive demonstratie, laat het ons gerust weten.

menno@highender.nl

Locatie show

Highender Audio
Maleborduurstraat 2
3961 BE Wijk bij Duurstede


 

Nieuwe service – vrijdag 20 Maart 2015

Wij willen graag al onze klanten op de hoogte brengen van een nieuwe service die we willen aanbieden.

De muziekwereld is aan het veranderen en we zien allemaal de voordelen van het opslaan van muziek op een harde schijf. Waarom eerst de digitale content branden op een schijfje, die vervolgens fysiek verplaatsen naar diverse verkooppunten, om vervolgens met een klant mee naar huis te gaan die het op zijn beurt weer in een apparaat stopt die die content moet lezen. Iedereen is het ermee eens dat dat niet echt een efficiënte manier van distributie is. Gelukkig is dat aan het veranderen en kunnen we nu steeds meer hoge kwaliteit muziek van diverse online winkels aanschaffen om dit omslachtige en dure proces te vermijden. Het probleem is alleen dat als u overgaat naar een systeem waarin dus geen cd-speler meer zit, u nog wel uw oude vertrouwde cd’s waar u zo lang over gedaan hebt om te verzamelen zou willen afspelen. Vaak bestaan dit soort verzamelingen toch uit 500+ cd’s en kost dat behoorlijk wat tijd om zelf in de avonduren en weekenden te digitaliseren.  Wij willen dit graag uit handen nemen voor u en kunnen de volgende service aanbieden:

Het rippen van de complete muziek bibliotheek a 1 euro per cd met een 1op1 data kwaliteit, geen verlies dus!

Mocht u interesse hebben in deze geweldige service, neem dan contact met ons op!

5d21263560dafaaf303e72c3ea33208faW1hZ2VzLmpwZw==.jpg_500x500apple-iPad-itunes-interface


 

Uitbreiding assortiment – Maandag 8 September 2014

Alweer hebben een ultra kwaliteitsmerk toegevoegd aan ons aanbod, Daniel Hertz. We zijn in zee gegaan met niemand minder dan Mark Levinson (de man, niet het merk). Mark Levinson is een van de meest bepalende en invloedrijke ondernemers geweest in deze branche. Vanwege zijn muzikale achtergrond en ergernis van slechte systemen, die geluid niet op een natuurlijk manier weer geven,  is hij een nieuw merk gestart met als doel om muziek op een zo realistisch en natuurlijke manier te kunnen reproduceren met behulp van de nieuwste technieken, Daniel Hertz. Nou denkt u, ja dat proberen alle bedrijven die werkzaam zijn in deze branche, maar ik daag jullie uit om het zelf te ervaren in een van onze luisterruimtes, u zult versteld staan. Lees meer over Daniel Hertz op onze merkenpagina http://www.highender.eu/daniel-hertz 

d213a62f04 m5-3 601921


Uitbreiding assortiment – Dinsdag 1 Juli 2014

Trots zijn we op het feit dat we dealer zijn geworden van het bijzondere merk Rockport Technologies. Rockport ontwikkeld en fabriceert de meest bijzondere luidsprekers. Kosten nog moeite worden gespaard om tot een optimaal resultaat te komen bij dit Amerikaanse bedrijf dat wordt geleid door de ontwerper zelf.

images-1 images-3 Unknown-1

 

Verhuisbericht– Zaterdag 1 Maart 2014

We zijn verhuisd!

Highender Audio heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld. We zijn gegroeid in kennis, kunde, kwaliteit, omvang en exclusiviteit. Al snel na de start als beginnend ondernemen in onze huiskamer zijn we uit ons jasje gegroeid en naar een aparte bedrijfsruimte verhuisd in Utrecht. Exact een jaar geleden hebben wij onze website vernieuwd om ons beter te profileren als highend specialist.  De volgende stap was een strak modern gestylde bedrijfsruimte met meerdere luisterruimtes op een bedrijventerrein in Woerden. Highend Audio vraagt echter om een meer exclusieve locatie. En die hebben we gevonden!

We zijn verhuisd naar een geweldig monumentaal pand uit de 15e eeuw in Wijk bij Duurstede. Hier hebben we een authentieke en bijzondere luisterruimte in de oude kelder en een sfeervolle klassieke luisterkamer op de eerste verdieping ingericht.   Onze keuze is niet alleen op het pand zelf gevallen maar zeker ook op de omgeving! Wijk bij Duurstede heeft een interessante historische achtergrond en een duidelijk aanwezige en ontwikkelde artistieke cultuur. Dit uit zich o.a. in veel gerestaureerde monumentale panden in de binnenstad waarin een verscheidenheid aan galerieën en ateliers gevestigd zijn. In deze omgeving kunnen onze (internationale) klanten een langere tijd verblijven om de natuur, historie, kunst en cultuur te ontdekken en de dag culinair en met een droomovernachting af te sluiten.

Op deze manier kunnen wij onze klanten een complete en geweldige ambiance bieden om op een ultieme wijze van muziek te genieten. Op een ongewone ontspannen en ongedwongen manier kunnen wij onze Highend systemen , mogelijke combinaties en componenten demonstreren en kan een weloverwogen keuze gemaakt worden voor een Highend Audio component of compleet systeem.

We zullen binnenkort een openingsshow organiseren! Meer informatie hierover volgt op korte termijn…..


 

Nieuwe website Highender – Vrijdag 22 Maart 2013
De nieuwe website is klaar en online!


 

Casta Acoustics – woensdag 19 december 2012
We hebben een set Casta Acoustics model C luidspreker binnen, vintage look en listen. Doet me weer denken aan die oude JBL luidsprekers, 4425, 4430, 4435 etc..Ze hebben een zeer hoog rendement en zijn echt perfect voor buizenversterkers! Demoklaar in Utrecht.


 

Weiss dac202u –   woensdag 19 december 2012
We hebben de Weiss dac202u binnen. Beste dac onder de 20000 euro. Kom luisteren en ervaar hem zelf!


 

QRT stroomoplossinge – donderdag 5 juli 2012
Sinds kort hebben we ook alle producten van QRT in ons assortiment. Kom luisteren en laat je overtuigen!