Aktimate « Highender

Aktimate

Aktimate, komt voor uit een samenwerking met gerenormeerd luidsprekerbouwer Epos en Creek electronica. Niet voor niets dat uit de vele reviews die wereldwijd van de Aktimate zijn verricht, naar voren komt dat dit systeem zo een beetje het enige i-pod luidsprekersysteem is die een echt hifi-geluid weet neer te zetten.

De AktiMate Mini is een 2-weg actieve luidspreker-systeem (1 actieve en 1 passieve luidspreker) met een verborgen iPod dock set in de bovenkant van de actieve luidspreker. Het heeft ook extra ingangen op de achterzijde waarvan een RCA phono pair en een 3,5 mm mini-jack omvatten. Er is een RCA stereo-paar voor audio-uitgang, ideaal voor de toevoeging van een subwoofer of doorlussen met meerdere paren van AktiMates. Een composiet video-uitgang overdracht van de beelden van een iPod naar een extern scherm (alleen voor iPods Nano Versie 5 en versie 2) en tenslotte is er een USB-stopcontact op een MP3-speler te laden.

ak01 ak02 ak03 ak04

De Mini is verkrijgbaar in het hoogglans zwart, wit en rood. De prijs van een de Mini is 499 euro per paar.

De Maxi gaat nog een stap verder dan de Mini en is een 2-weg actieve luidspreker met een verborgen iPod dock in de top van de actieve luidspreker. Het omvat een Reciva media module die directe toegang bied tot internet radio samen met de mogelijkheid om te streamen vanaf elke Windows-of UPnP gedeeld netwerk op uw computer – draadloos of via de Ethernet-aansluiting op het achterpaneel. Wij raden u aan om TVersity te onderzoeken als een optie voor uw streaming eisen. (www.tversity.com) Er is een FM-radio en de Maxi heeft drie aux-ingangen (twee RCA phono paren en een 3,5 mm mini-jack) plus audio-uitgangen. De USB host aansluiting maakt het afspelen van muziekbestanden mogelijk van geheugensticks of MP3-spelers.

ak05 ak06 ak07 ak08

De Maxi is verkrijgbaar in het hoogglans zwart, wit en walnoten fineer. De prijs van de Maxi isĀ 699 euro per paar.

Website fabrikant: http://www.aktimate.com

Website importeur: http://www.sonority-audio.nl